Programma’s

Organisatieontwikkeling. Teamontwikkeling. Leiderschapsontwikkeling. In onze programma’s bewegen we ons tussen deze niveau’s. 
 
Ieder programma start met jouw vraag. Wat wil je veranderen? In gang zetten? Ontwikkelen? Van daaruit zoeken we het programma dat het beste past. Zoals Einstein zei: ‘Als ik een uur had om een probleem op te lossen, zou ik 55 minuten de tijd nemen om de juiste vraag te stellen.’ Die wijsheid nemen we graag als start. 

Onze programma’s

  • Organisaties in beweging

   De grote kracht van organisaties komt los als je verder kijkt dan de status quo. Er is vaak zoveel meer mogelijk! Samen zoeken we onontgonnen terrein op en brengen nieuwe onderlinge verbindingen tot stand. Wij gidsen de leiders van organisaties op weg naar die wereld vol nieuwe energie en daadkracht.

  • Leiders in beweging

   De grootste kracht van jou als leider is je eigenheid. In onze leiderschapsprogramma’s kijk je openhartig bij jezelf naar binnen. Je ontdekt hoe je dicht bij die eigenheid kunt blijven en hoe je van daaruit ook anderen nieuwe perspectieven kunt bieden. Je leert te vertrouwen op je authentieke, interne autoriteit. We bevrijden je talenten, we verbreden je blik.

  Benieuwd naar wat wij
  voor je kunnen betekenen?

  Telefoonnummer

  +31 6 25 08 78 53

  Neem direct contact op:

  rick@leaderscope.nl

  LeaderScope | Nieuwe Gracht 3, 2011 NB Haarlem, The Netherlands | Privacyverklaring

  Language EN