Wie we zijn

Ons team

LeaderScope bestaat sinds 2013 en is een initiatief van Rick Koster: “Ik zie ons als een netwerk van gidsen die beweging en transitie aanwakkeren. We staan met onze expertises en jarenlange ervaring leiders terzijde die graag het goede willen doen.”

Steeds zoeken wij de juiste combi van trainers, coaches, facilitators en change agents die bij verandering ondersteunen. Ons team staat rond leiders om hen aan te moedigen, te spiegelen en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

 • Rick Koster

  Founder & CEO LeaderScope

  In 2013 heb ik LeaderScope opgericht met de drang om programma’s en interventies te creëren die impact hebben op ernstige problemen. Tijdens mijn werk als biologieleraar op een multiculturele middelbare school in Amsterdam, ben ik lid geworden van de Leadership Group om leiders te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en communicatie. In leiderschapsprogramma’s in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten deel ik mijn passie voor interpersoonlijke communicatie, creativiteit, presentatie en non-verbale communicatie. Bij het ondersteunen van anderen om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn, is mijn credo: voel positief, denk creatief.

 • Yori Kamphuis

  Leadership and communication advisor

  Mensen geven me energie. Zeker als we elkaar kunnen verrijken door inzichten en provocerende nieuwe ideeën te delen. Ik heb nationale en internationale ervaring in futurisme, geopolitiek, technologie en duurzaamheid. Door deze aspecten te combineren, kan ik het grotere geheel zien en duiden wat er om ons heen gebeurt.

  Ik heb een passie ontwikkeld voor het versnellen van impact en schaalvergroting. Dit is een combinatie van het optimaliseren van de juiste processen, effectieve communicatie en leiderschap, om ervoor te zorgen dat we aan dezelfde kant van het spectrum werken.

 • Jonathan Gosling

  Professor of Leadership

  Ik onderzoek en doceer leiderschap in veel verschillende situatiues – momenteel werk ik aan het leiderschap van malaria-eliminatiestrategieën; leiderschap op het gebied van innovatie in de toeleveringsketen bij grote bedrijven in China en elders (met name de sectoren voedsel en natuurlijke hulpbronnen); leiding geven aan academische en andere kennisintensieve vormen van werk; enzovoorts. Ik ben Distinguished Visiting Professor in Leadership Development bij Insead in Frankrijk geweest en in 2014 bekleedde ik een Otto Mønsted-hoogleraarschap aan de Copenhagen Business School. Ik ben gastdocent geweest bij McGill, Lund en Auckland.

 • Millie Gietman

  Planner and coordinator

  Ik ben de business manager bij LeaderScope.

  Mijn ambitie is om ondernemers en leiders de ondersteuning te geven die ze nodig hebben voor de ambitieuze plannen die ongewild in de schappen blijven liggen.

  Als business manager zorg ik ervoor dat ze zich kunnen concentreren op hun kerntaken – ik regel de rest. Ik geloof dat het om samenwerken en de kleine dingen en details gaat. Mijn motto is: I love it when a plan comes together.

 • Elsa Regan

  Coach, facilitator and trainer

  Ik ben zeer gepassioneerd door de menselijke psychologie, emotionele intelligentie en relationele intelligentie. Ik geloof in de kracht van zelfbewustzijn, kwetsbaarheid en authenticiteit, en dit zie je terug in mijn interacties met mijn klanten.

  Mijn werk is erop gericht om mensen (individueel en collectief) in staat te stellen te ontdekken wat voor hen van groot belang is, om zinvolle verplichtingen te definiëren en die verplichtingen na te komen.

  Als ervaren executive coach ondersteun ik leiders bij hun persoonlijke & professionele ontwikkeling en ondersteun ik teams om effectiever te worden. Naast individuele en teamcoaching / facilitering, heb ik gedegen ervaring in het ontwerpen en implementeren van divisiebrede, multi-country leiderschapstrainingen binnen corporate en multinationale omgevingen.

 • Louise Mennen

  Trainer and consultant

  Tijdens mijn carrière als wetenschapper ben ik maar een handvol goede leiders tegengekomen. Om dit te verbeteren ben ik begonnen met het geven van trainingen in leiderschap. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen reflecteren op hun gedrag en om de mogelijkheden voor verandering te zien. Ik raak geïnspireerd door hun persoonlijke verhalen, vooral tijdens internationale leiderschapsprogramma’s in Europa en Afrika. Ik vind het leuk om mensen te zien groeien en daag ze graag uit om de volgende stap te zetten.

  Mijn visie is om mensen te inspireren, door hen te helpen verborgen deuren te openen, zodat ze hun innerlijke kracht en schoonheid kunnen zien die nodig is om hun uitdagingen het hoofd te bieden.

 • Caroline van Frankenhuyzen bij Leaderscope

  Caroline van Frankenhuyzen

  Psychology & Leadership | ‘Karavanserai Amsterdam’​: haltingplace for leaders and professionals |

  Ik ben nieuwsgierig naar de vraag wat maakt dat mensen volgen en leiden. Posities waarin je vaak kunt maken en breken omdat mensen afhankelijk van je zijn. Dat ‘goed’ doen, het ‘goede’ doen is minder gemakkelijk dan het lijkt. Die worsteling begeleiden, individueel of in groepen is wat ik doe. Als leiderschapstrainer, executive coach, als psycholoog . Ik ben begonnen als theoretische psycholoog, gaan werken op de universiteit en langzaam richting meer persoonlijke leiderschapstrainng en coaching gegaan, steeds intiemer maar ook met ‘kennis’ van zaken. Kennis die van eclectische aard is, van boeken tot verblijven in de natuur (vision quest), van handige modellen tot meditatie.

  Ik werk graag samen met anderen, zoals leaderscope, de Baak, THNK, The Trive, peak4 en ik  heb samen met mijn partner een heel mooi kantoor in Amsterdam, genaamd Karavanserai Amsterdam. Een warme plek voor professionals en leiders om hun verhalen te verzamelen en te delen ten goede van zichzelf en misschien zelfs de wereld.

Benieuwd naar wat wij
voor je kunnen betekenen?

Telefoonnummer

+31 6 25 08 78 53

Neem direct contact op:

rick@leaderscope.nl

LeaderScope | Nieuwe Gracht 3, 2011 NB Haarlem, The Netherlands | Privacyverklaring

Language EN